29 Kasım 2010 Pazartesi

Aysell'in gömlek kravat kampanyası



Pierrecassi sponsorluğunda harika bir kampanya, Aysell' in kampanyaları hep güzel zaten :)

Tuba Önde Çobanoğlu Resimleri 2




     Herkesin çizemeyeceği, herkesin çizse bile paylaşamayacağı cesur, tepki aldığı kadar ilgi ve beğeni de toplayan Tuba Önde Çobanoğlu resimlerinden bir kaç örnek daha sizinle paylaşmak istedim. Hayran olmamak elde değil. Ben özellikle tepkilere rağmen bu güzel resimleri çizdiği ve bizimle paylaştığı için sevgili arkadaşım Tuba' ya teşekkür etmek istiyorum.

28 Kasım 2010 Pazar

Farmasi ürünlerini indirimli alın




         Farmasi ürünlerini %33 indirimli almak için Farmasi satış danışmanı olun, satış yapmasanız bile kendi kozmetik alışverişinizi uygun fiyatların yanı sıra %33 daha indirimli alın!

Farmasi Kozmetik Satış Danışmanı olun!




        Farmasi Satış Danışmanı Olmak için http://www.facebook.com/profile.php?id=100001855523622&v=wall

adresiyle iletişime geçin. Buradan alt üye olarak sizi kaydedicek kişiyle sürekli iletişim halinde olabilirsiniz. Telefon ile de irtibat kurabilirsiniz.


Farmasi resmi web sitesi : http://www.farmasiint.com/

27 Kasım 2010 Cumartesi

Elanor' un hediyeleri




       Kazanmak için!

http://elanortiwele.blogspot.com/2010/11/hediye-cekilisim.html

Oje Delisiiiiiiiii !




        Oje delisi koleksiyonuma eklemem için bir kampanya yapmış : D Zaten koleksiyonumda olan markaların ben de olmayan renkleri mevcut! Birde tırnak süsleri var. Bayıldım bayıldım!!


http://ojedelisi.blogspot.com/2010/11/300-giveaway.html

Dans edin! NOT : evde kimsenin olmadığına emin olun :D



        Hanımlar, bir çok bayanın kilo problemi var veya ufak tefek şekilsizlerden şikayetçi değil mi? Eveeeeet çığlıklarınızı duyar gibiyim :P Ben hiç bilinmedik birşey söylemeyeceğim. Ama bazen bazı şeyleri yapmamız için birilerinin bize hadi kalk yap demesi gerekir..

       Ben şimdi kalkın diyorum.!!! Kalkın bir şarkı açın hemen 3-4 dakika sürer zaten bir stres atın, hem de birazcık kalori harcayın. Ben bugün MURAT BOZ - ÜFLE şarkısında dans ettim mesela. Ritmler dans etmeye gayet uygun.. Yarın başka bir şey seçicem mesela..

     Yapıcağıız hareketler aklınıza ne gelirse. Özellikle oryantel hareketlerin yuvarlak vücut hatlarına sahip olmak için çok uygun olduğunu belirtmek isterim. Yuvarlaktan kastım estetik görünüm. Kas yerine esneklik ve bel kıvrımlarında hoşluk yaratır. Ama evde kimse yok! Ne istersen onu yap. Şarkı bitsin otur yerine ondan sonra ne istersen yap!

     Ama şöyle 3-4 parça dans ediyim dersen sana tavsiyem üstüne hoş ama basit bir elbise çekiver. Hafif kadınsı bir kıyafet şevkini arttırıcaktır. Pijama ve eşofman rahat biliyorum, onlarlada yapabilirsin ama, şevkte önemli, Hareketleri yaparken o pazardan aldığın ev elbisesini savrulması sana öyle bir gaz vericekki bir şarkı daha açasın gelicek! :)

NOT :  Yine pc başında hafif hareketlerle dans edermiş gibi yapmakta yine faydalı olucaktır. Ben hergün bir şarkı ekleyeceğim size dans etmeniz için uygun olan. Dilerseniz takip edebilirsiniz hanımlar...

Lim10 kuş başında! :)

Gliss ısıya karşı koruyucu kür



     Aslında bildiğiniz durulanmayan saç kremleri oluyor ya onun gibi kullanımı olan bir ürün. Ama onlardan farkı ısıya karşı koruyucu olması. Şunu bilmelisiniz ki saç kurutma makinası bile saçları fazlasıyla yıpratır ki fön çektirmeyi siz düşünün. İşte bu ürün onu sağlıyor.  Ayrıca güneş ışınlarına karşı da koruyor.
  
    Bir de benim en çok sevdiğim özelliği saçlara parıltı vermesi. Biliyorsunuz benim saçlarım mavi-siyah ve aslında zaten renk olarak parlıyor. Ama bunu kullandığım zaman minnacık simleriyle daha vurgulu bir parlaklık elde ediyorum.

   Kullanımı çok basit. Islak saça uygulanıyor, daha sonra saçınızı kurutuyorsunuz.. Parıl parıl ve saç kurutma makinasının etkisi ile matlaşmamış hatta daha güzel parlamış saçlarınız oluyooor! :)

Temizleme jeli her bayanın kullanması gereken bir ürün!




   Bence yaşlı, genç, evli, bekar her yaştan her bayanın kullanması gereken bir ürün. Alt bikini bölgesi için temizleme jeli ihtiyaç duyulan her an kullanılabilen bir temizleme jeli. Biliyorsunuz genital bölgelerde sabun mantara yol açar. Bu yüzden sabun kullanılmaması gerekir. Bunun yerine temizleme jelleri kullanılmalıdır.

   Benim size önerebileceğim Avon simply delicate, ama tabii ki başka markalarında var. Eczanelerde satılıyor. Ama benim gördüğüm yaklaşık 40 tl idi. Bu ürün daha uygun bir fiyata sahip ve yeterli sağlık içeriğine sahip bence. Sağlıkla kalın hanımlar!

LİM10 neler yapıyor?

oyuncak oynar!

kendi kabı varken inatla benim bardağımdaki suyu içer!

mışıl mışıl uyur!

bikinili poz verir gibi yapar!

kuşun kafesine ulaşamayınca poposunu döner!

muma bağırır!

camın dışına çıkar bi de poz verir!

All about ilknur ve mükemmel mac allık




    Aman allahım! Görür görmez hayran oldum mac in allığına! Mac' te uzun zamandır nette görüp bir yerlerden almaya fırsat bulamadığım bir marka. Allığın rengi harika ama ya! İlknur'cum seni tebrik etmek istiyorum MAC arzularımı depreştirdiğin için :) Kampanya linkini veriyorum hemen!


http://allaboutilknur.blogspot.com/2010/11/hediye-kampanyas.html

26 Kasım 2010 Cuma

Doğal diş macunu



        Daha önce diş macunlarının sağlığa birazcık zararlı olduğunu duymuştum. Ama kullanmaktanda vazgeçmedim tabii ki. Ama daha yeni bir ürünle karşılaştım doğal malzemelerden yapılmış. Bununla ilgili bilgi aranırken bir kampanya gördüm. Bu ürünü hediye eden bir blogmuş.. Bir bakın isterseniz hem ürünle ilgili detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz.



http://inciserules.blogspot.com/2010/11/naturalive-den-turkiyenin-ilk-ve-tek.html

Eti tutku oyunu facebookta hediyeler kazandırıyor!



       Facebooktaki yarışmanın yanısıra, Kampanya meleğimiz Aysell' de blogunda içi tutku dolu bir sandık hediye ediyor. Eti sponsorluğunda tabii ki.


http://kampanyamelegiaysell.blogspot.com/search/label/AYSELL%C4%B0N%20KAMPANYALARI


   Bir arkadaşımız daha aynı kampanyayı yapıyormuş. CİCİKAN
http://cicikanworld.blogspot.com/2010/11/eti-den-bir-sandik-dolusu-tutku.html

Maniko' nun Yüzük Kutusu





        Geneli gümüş yüzüklerden oluşan bir yüzüklüğüm var :)
2. resimdeki şu an kullandığım alyansım gümüş (bal peteği görünümünde aslında ama pek görünmüyor)
3. resim imitasyon bir yüzük ama kuğu görüntüsü ve tabii ki kırmızılığı ile beni büyülüyor.
4.resimdeki de yine imitasyon ama ağır hoş bir yüzük 5 tl' ye bayram arifesinde kadıköy'den şu nazar boncuklu boyunluğu aldığım ufak dükkandan almıştım. Bazen imitasyonlarda çok kııymetli oluyor benim için bunun gibi mesela. Görüntüsü çok önemli benim için. Altın pek kullanmıyorum zaten. Altın alyansım ve tek taşım var sarı beyaz karışık. Başka da altınım yok. :) Tercihim değil görüntüsünden ötürü. Gümüş daha bir hoş geliyor. Yoksa gümüşlerimde genelde tasarımdır. Özellikle bulgarilerimi severim. Eşim hediye eder onları onda mıdır acaba? :)

Esnermişte benim kızım :)



     Öyle canavar gibi göründüğüne bakmayın esniyor sadece :)

Makyaj paleti kazanmak için (!)




Bu harika makyaj paletini kendinize hediye etme şansını yakalamak için;

http://lezzetkesfi.blogspot.com/2010/11/yakaladnyakaladncom-dan-3-kisiye.html

Miss dominika 250 izleyiciyi geçmesini kutluyor!



          Mis Dominika 250 izleyiciyi geçmesini bir hediye kampanyasıyla kutluyor! Darısı benim başıma, 23 olduk bile şimdiden hayırlısı bakalım :) 


http://missdominikastylebox.blogspot.com/2010/11/dominikadan-hediye-cekilisi.html

Else Silver



         Else Silver'dan beğendiğim bir yüzüğü sizinle paylaşmak istedim. Gümüş ve Jade taşı beraber ne kadar hoş ve sade görünüyor değil mi? :)


http://www.elsesilver.com/


 *** Bir de güzel bir arkadaşımız blogunda else silver işbirliği ile bir kampanya düzenlemiş güzel hediyeler veriyorlar.

http://herseydenbirazherkeslebirlikte.blogspot.com/2010/11/evvet-millet-iste-bomba-gibi-bir.html

Hediye Kampanyamın Katılımcı Sıralaması



Random.org' da yapacağım hediye çekilişimin sıralamasını buraya eklemek istedim. Her yeni katılımcı da güncellememi yapıcam!


1) Aysel Durak
2) Aysel Durak (Hergünkampanyaforum'da duyurduğu için)
3) Portakal reçeli
4) Portakal reçeli (Blogunda ve facebook'ta ayrı ayrı duyurduğu ve tanıtım yaptığı için)
5) Tuba Önde Çobanoğlu
6) KUMRAL28
7) binnaz34    ŞARTLARINIZI TAM YERİNE GETİRİNİZ LÜTFEN!
8) Ece Kalaycıoğlu
9) Ece Kalaycıoğlu (Blogunda da duyurduğu için!)
10) Adile Altundağ
11) Cicikan
12) Bastat
13) barbie6
14) myname42
15) myname42 
16) elif
17)elif
18) paşam41
19) dilemma
20) sinemin baharı

Toz farlarınız uçup gidiyor krem farlarda size ağır mı geliyor! Birde bunu deneyin..




        Toz farlar ne kadar kaliteli olursa olsun ya uçuyorlar yada normalde kendi renkleri çok uçuk oluyor. Krem farlarsa yoğunluğu ve parlaklığı nedeniyle pek tercih edilmiyor. Yapışkanlık hissi de cabası...

       Ama ince bir krem far tabakasının üstüne toz farınızı uygularsanız, hem far renginiz net bir şekilde belli olur, hem yapışkanlık hissi olmaz, hem de farınız saatlerce aynı tonda kalır gözünüzde.

       Resimlerde göstermeye çalıştım. Skyline krem göz farının normal görüntüsü dördüncü resimdeki gibi. Beşinci resimde ise elimde sağdaki far victoria's secret paletimdeki gri toz far, soldaki soldaki görüntü ise krem farın üstüne uygulanmış toz far. Gördüğünüz gibi gayet net ama aşırı parlakta değil. Tam olması gerektiği gibi.

      Bu uygulama profesyonel makyözlerin uyguladığı bir işlem. Profesyonel makyaj paletlerinde görürsünüz zaten. Ten rengi bir krem far vardır, toz farlar onun üzerine uygulanır. Ben genelde gri bazlı makyajlar yaptığım için benim için gri krem far kafi :)

     Skyline cream farı ufak bir kozmetikçiden 2 tl ye almıştım sanırım. Öyle büyük paralara gerek yok profesyonel makyaj yapmak için gördüğünüz gibi.

25 Kasım 2010 Perşembe

Lim10 un muzurluğuna bakın hele!



   Bebişim karıştırmak için girdiği ve büyük ölçüde başarılı olduğu çantamın içinde uyuyakalmış! Pek yaramaz maşallah. Ama ne de olsa bebek işte. Uyumuş kalmış içinde. :)

Yeni Parfüm-cükler aldımm :)



    İki adet eau de toilette natural sprey pen satın aldım. Hugo Boss (man),  Ralph Lauren (woman)
Kalem parfüm fakat öyle ufacık değiller. Yaklaşık bir karış boyundalar ve fiyatı 1tl idi. Bildiğin bandrollü falan ürünler ama kampanya gibi bişeydi sanırım. Çin malı falan değiller çünkü. Çantama koydum, bir kaç saat kadar içinde dolaştılar benimle. Her çantamı açtığımda buram buram kokuyordu. Hala da kokuyor çantam :)

    Boss'u yani eşime aldığımı daha çok beğendim aslında. Ben erkek parfümlerini daha çok beğeniyorum bazen. Baharatlı bir koku. Parfümeri değişiyle odunsu :)) Ralph' ıda koklaşırken yanımda bir kadın o çok güzel koktu dedi, şöyle bir bakındım bir tane kalmış. Öyle bir gaza geldim aldım :) Zaten bi lira değil mi sonuçta, amaaaaaan! O da çiçeksi tatlı bir koku..


NOT : Lim10 hanımda fotoğraf çekimlerine atlayıverdi. Pek fotojeniktir kızım :)

Mandalina ile cilt bakımı



    Daha az önce yaptım ve hemen ekliyorum. Mandalinayı soyarken elinize fışkıran sıvıyı temiz ise yüzünüz hemen cildinize yediriyorsunuz. Unutmayın meyve asitleri cildi sıkılaştırır ve pürüssüzleştirir. Yine ufak dokunuşlarla cildinize yardım etmek elimizde gördüğünüz gibi..

                                          

Karın kaslarınızı oturduğunuz yerden çalıştırın!




     Karın kaslarınızı çalıştırmak için sizi hiç yormayacak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu bizzat benim uyguladığım ve gerçekten işe yarayan bir yöntem. Hani ufak dokunuşlarla makyajınızı tamamlarsınız ya bu da onun gibi birşey. Alışkanlık haline gelmesi bir kaç uygulamadan sonra hemen karşılaşacağınız bir durum.

     Ben kadında fiziğe çok önem veririm. Sporda yaparım çoğu zaman. Ama bazende tembelliğim tutar. Vücudu güzel hale getirmek yine de hobidir benim için. Zaman zaman kendimi bıraktığım kaslarımın yumuşadığı olur.. Ama kısa sürer, hemen bir yöntem bulurum tembelliğim tavan yapmış bile olsa :)

     Buda öyle zamanlarda bulduğum bir şey. Televizyonun karşısında rahat bir pozisyonda tembellik yapmak veya pc başında saatlerimizi geçirmek hepimizin yaptığı şeyler. Hantallığı da beraberinde getirir bunlar tabii ki her güzel şey gibi :)  İşte bu zamanlarda vücudumuzda hafif hareketler küçük ama etkili sonuçları beraberinde getirir.

    Bu anlarda karın kaslarınızı kasıp bırakmayı kendinize alışkanlık edinin. Çok basit ve yoruculuğu en az yöntemlerden biri. Sadece nefes verirken karnınızı kasıcak alırkende bırakıcaksınız. Extradan bir zorlama yapmanıza gerek yok kasmak için. Görüceksiniz ki bu ufak detay zamanla alışkanlık haline gelicek ve farkında olmadan yapmaya başlicaksınız. Ve her gün 10 dakika yaptığınız üç günün sonunda farkı hissediceksiniz. Karın kaslarınız yavaş yavaş sertleşmeye başlicak. Eğer çok kiloluysanız tabii ki biraz daha çaba göstermeniz gerek ama yine de karın kaslarınız çalışmaya alışır ve yağ yakımına zemin hazırlamış olursunuz en azından.

     Ben artık farkında olmadan saatlerce pc başında oturduğum zamanlarda, oturduğum süre boyunca yapıyorum :) En yormayan egzersizim bu. En tembellik egzersizim :) Ayrıca bu egzersizin bırakın karın kaslarını çalıştırmasını, yediğiniz yiyecekleri daha çabuk hazmetmenizi ve yediklerinizin yağa dönüşmesini en aza indirgeyen özellikleri var.

 

Maniko Hediye Kampanyam :)



     Maniko' nun ilk hediyesi Playboy marka 29 beden bir jean.. Biliyorum pek genel bir hediye olmadı 29 beden olmayan bir çok kişi vardır. Ama blogumu takip ederseniz 29 beden olmanız için vericeğim tavsiyelere uyarsanız siz de bu jean in içine girebilirsiniz. :)  Şu an o konuyla ilgili yazılarımı stokluyorum. İlerleyen zamanlarda daha genel hediyeler vermeyi planlıyorum ama bu sefer değişik bir şey olsun istedim. Dün sizin için satın aldım bu jean'i.. Umarım beğenirsiniz...

   Gelelim kampanyamızın şartlarına;

* Blogumu tanıtmak (Facebook ve var ise kendi blogunuzda blogum hakkında güzel görüşlerinizi özgün bir dille paylaşmak. Hep güzel yorumlarınız bulunsun, övün beni övün beni demicem zaten beğenmiyorsanız amacıma ulaşmış olmicağım için...)

*Kampanyamı tanıtmak (Yine Facebook ve blogunuzda, hergunkampanyaforumda tanıtan izleyicime +1 çekiliş hakkı veriyorum :) (İlk şartım ile ikinci şartım ayrı ayrı yazılarda yapılmalı.)

*E tabii ki izleyicim olmak

*Beğendiğiniz üç yazıma mantıklı  ve faydalı birer yorum bırakmak (Çok güzel, evet aynen öyle gibi olmasın lütfen... ve benim yazılarıma olsun, arkadaşlarımın kampanya yazılarına olmasın lütfen!

*Bu yazının altına isim, soyisim, iletişim adresi ve şartlarımı yerine getirdiğiniz bağlantıları eklemeyi unutmayın lütfen.

*Blogunda tanıtanlara +1 çekiliş hakkı tanıyorum.

** NOT : Çekilişi random.org aracılığı ile yapıcam...

*** İlk kampanyamın süresi 25 Kasımda başlıyor ve 7 Aralıkta sona ericek. Eğer 100 izleyiciye ulaşırsam ayrıca bir kişiye de sürpriz hediye göndericem. Onu da kampanyanın sonuçlanmasına yakın seçicem hanımlar. Umarım kampanya mı beğenirsiniz. Daha da önemlisi blogumu beğenirsiniz ve gerçekten izlemeye devam edersiniz.

+Kampanya katılımcı listesine ulaşmak için +++ http://manikoileguzellik.blogspot.com/2010/11/hediye-kampanyamn-katlmc-sralamas.html

                                                           MANİKO' DAN SEVGİLERLE !
                                                                                                                 

24 Kasım 2010 Çarşamba

Nedir Flormar' dan çektiğim!




    Ya kızlar nedir benim flormar'dan çektiğim? Siyah far çantamda paramparça oldu! Eyeliner 2-3 kullanımdan sonra soldu... Zaten kız eyeliner'ı görmek için kapağını açtığımda bir saniye görmeme izin vermişti hemen kapatmıştı. Doğaldır dedim. Uçar dedim. Çok uzun süre açık bırakmamak gerek demek ki dedim. Kalem şeklindeki  likit sürmeye çok hevesliydim. Hemen aldım. 2-3 kere kullandım gayet güzeldi ve kısa sürede işimi bitirip hemen kapatmaya çok özen gösterdim. Zaten hızlıyımdır böyle şeylerde normaldede.. Ama şimdi solgun bitkin saçma sapan bir hal aldı. ve kullanamıyorum bile.. Far desen siyah farlarda bir alametsizlik var zaten.. Ne marka alırsam alayım tuzlabuz oluyor.. : /