27 Kasım 2010 Cumartesi

Temizleme jeli her bayanın kullanması gereken bir ürün!




   Bence yaşlı, genç, evli, bekar her yaştan her bayanın kullanması gereken bir ürün. Alt bikini bölgesi için temizleme jeli ihtiyaç duyulan her an kullanılabilen bir temizleme jeli. Biliyorsunuz genital bölgelerde sabun mantara yol açar. Bu yüzden sabun kullanılmaması gerekir. Bunun yerine temizleme jelleri kullanılmalıdır.

   Benim size önerebileceğim Avon simply delicate, ama tabii ki başka markalarında var. Eczanelerde satılıyor. Ama benim gördüğüm yaklaşık 40 tl idi. Bu ürün daha uygun bir fiyata sahip ve yeterli sağlık içeriğine sahip bence. Sağlıkla kalın hanımlar!

5 yorum:

  1. bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz marka ve ürünün temizleme mendilleri de var yanılıyor olabilirim çok emin olmamakla birlikte görmüş gibiyim.ilk önce onlardan deneyip vücudumuzun herhangi bir reaksiyon verip vermeyeceğini test etmek dahamı mantıklı acaba

    YanıtlaSil
  2. Ben de öyle bir şey gördüğümü hatırlar gibiyim. Tabii ki hassas vücuda sahip olanların önce bir denemesinde fayda var. Ama yanlış bir etki yapacağını sanmıyorum. Ama bazen el sabunları bile ele farklı etkiler yapabiliyor, o yüzden denenebilir haklısın canım.

    YanıtlaSil
  3. ben sürekli olarak kullanıyorum ve vazgeçemeyeceğim bir ürün çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  4. avon mu senin ki de yoksa başka bi marka mı canım?

    YanıtlaSil
  5. bu üründen kullanıyourm ve çok memnunum gerçekten her yerde çantamda

    YanıtlaSil