27 Kasım 2010 Cumartesi

Dans edin! NOT : evde kimsenin olmadığına emin olun :D



        Hanımlar, bir çok bayanın kilo problemi var veya ufak tefek şekilsizlerden şikayetçi değil mi? Eveeeeet çığlıklarınızı duyar gibiyim :P Ben hiç bilinmedik birşey söylemeyeceğim. Ama bazen bazı şeyleri yapmamız için birilerinin bize hadi kalk yap demesi gerekir..

       Ben şimdi kalkın diyorum.!!! Kalkın bir şarkı açın hemen 3-4 dakika sürer zaten bir stres atın, hem de birazcık kalori harcayın. Ben bugün MURAT BOZ - ÜFLE şarkısında dans ettim mesela. Ritmler dans etmeye gayet uygun.. Yarın başka bir şey seçicem mesela..

     Yapıcağıız hareketler aklınıza ne gelirse. Özellikle oryantel hareketlerin yuvarlak vücut hatlarına sahip olmak için çok uygun olduğunu belirtmek isterim. Yuvarlaktan kastım estetik görünüm. Kas yerine esneklik ve bel kıvrımlarında hoşluk yaratır. Ama evde kimse yok! Ne istersen onu yap. Şarkı bitsin otur yerine ondan sonra ne istersen yap!

     Ama şöyle 3-4 parça dans ediyim dersen sana tavsiyem üstüne hoş ama basit bir elbise çekiver. Hafif kadınsı bir kıyafet şevkini arttırıcaktır. Pijama ve eşofman rahat biliyorum, onlarlada yapabilirsin ama, şevkte önemli, Hareketleri yaparken o pazardan aldığın ev elbisesini savrulması sana öyle bir gaz vericekki bir şarkı daha açasın gelicek! :)

NOT :  Yine pc başında hafif hareketlerle dans edermiş gibi yapmakta yine faydalı olucaktır. Ben hergün bir şarkı ekleyeceğim size dans etmeniz için uygun olan. Dilerseniz takip edebilirsiniz hanımlar...

2 yorum:

  1. evde kimse olsada olmasada dans ederim kapı gıcırtısına bile oynarım :D

    YanıtlaSil
  2. Kampanyama katıldığına göre 29 bedensin sanırım, çok faydasını görmüşsün demekki kapı gıcırtısının elifçim :)

    YanıtlaSil