24 Kasım 2010 Çarşamba

Laknome Paris Eye Shadow Cream & Blusher 'ım




   Yine çok sevdiğim bir far paletim. Antalya'da bir pazardan almıştım. Pazarda basbaya kozmetik tezgahı vardı ve herşey gayet kaliteliydi. İsim tanımadığım bir isim. Lancome' a benziyor, çakmamı diye düşünüyor insan. Ama kullandığımda bunu düşünmenin ne kadar saçma olduğunu anladım. Farların rengi çok tok ve sürdüğünüz yerde kalın bir tabaka halinde kalıyor. Öyle deyince yanlış anlamayın. topaklanma gibi değil. Çok yoğun ve kremsi bir hali var. Zaten krem far. Oldukça simli ve parlak. Daha anlaşılır uygulamalı resimlerini çektiğimde onları da paylaşıcam. Beni izlemeye devam edin :)

      Bu arada şu aynalı kısımdaki ikili bölmedekinin allık olarak tasarlandığını şu an resimleri eklerken farkettim. Blusher kısmını hiç okumamıştım. Ama öyle parlak bir allık kullanmayı düşünmediğim için pek bir şey kaybetmemişim. Zararı yok :)

2 yorum:

  1. çok hoş duruyor,bu far paletlerine bayılıyorum ama bir tane edinemedim daha,hep 2 li ya da 4 lü kullanıyorum,ilk fırsatta ben de alacağım bir tane,güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler canım, krem farları denemeni tavsiye ederim. Kalıcılığı ve net renk görünümü seviyorsan, krem farlar ideal bunun için. Ayrıca normal toz farın altına da açık renkli bir krem far kullanıldığında hem toz gibi görünüp hem de krem farın kalıcılığına sahip olabilirsiniz. Bu konuyla ilgili bir yazımı eklicem yakında.

    YanıtlaSil