22 Kasım 2010 Pazartesi

Mavi kantaron yağı ile göz bakımı


Mavi kantaron yağını Viaport Alışveriş Merkezinde bitkisel ürünler satan bir yerde keşfettim. Tanıtım için ücretsiz cilt bakımı yapıyorlardı. Haftaiçi hergün yapmaya devam ediyorlar. Ayrıca yaptıkları bakımı güzellik merkezlerinde 30 liradan aşşağı yapmıyorlar. Bu da dipnot aklınızda bulunsun. ;)  Kız güzelce cildimi temizledi. Tonik, gülsuyu, bülbülotu yağı falan sürdü etti. Daha sonra pamuğa birşey döktü ve iki dakika kadar gözümde beklettim. İnanılmaz bir rahatlama, gözlerim zonklamaya başladı ama öyle tatlı zonkluyor ki hiç bitmesin istiyorum.
 Neyse kız daha sonra göz kremi, nemlendirici falan filan bişeyler yaptı. Ama benim aklım o pamuğa döktüğü şeydeydi. Gözlerim çok rahatladı iki dakikada bile. Açıklamasını yaptı. Mavi kantaron yağıymış. Gözaltı morluklarını gidermek için kullanılırmış. Göz damarları ağlamadıkça çalışmıyormuş. Mavi Kantaron da göz damarlarını çalıştırarak göz altı morluklarını ortadan kaldırıyormuş.
 Sabah akşam uygulanılması gerekiyormuş. Kocaman bir şişesi (1000ml)  33 tl (dökmeli), 36tl (fısfıslı)  idi o marka da. Yaklaşık 1 sene kadar gider tahminimce. 1 senelik göz bakımı içinde bu kadar para hiç bir şey değil kızlar! Valla gözleriniz mor gezdiğinizle kalırsınız. Hiç gerek yok :) Ayrıca eminim aktarlarda daha azını daha ucuz bir fiyata bulabilirsiniz denemek için..
 Ayrıca böyle bakımlar için illa ki gözlerinizin mosmor olmasına gerek yok bence. Göz sağlığı açısından da ben faydalı buldum mavi kantaronu. Kapatıcılara verilen paraya yazık, bi de üstüne kapatıcının da pek sağlıklı bişey olduğunu söyleyemeyiz değil mi?

***  VİAPORT : Kurtköy tarafında bir outlet merkezi. O taraflarda oturmuyorsanız bile mutlaka gezmeye gidin. Uzak biraz şehir merkezine kabul ama değer bence. Ayrıca bostancı, ataşehir ve pendiğe servisleri var.

7 yorum:

  1. ben de de var göz altı morluğu,sürekli kapatıcı kullanıyorum,göz damarları ağlamadıkça çalışmıyormuş,yeni öğrendim,mavi kantoron yağını ilk defa duydum,fiyatı da hiç bir şey,bir araştırayım bakalım buralarda var mı?

    YanıtlaSil
  2. Aktarlara falan sormak lazım. Ben uğradığımda sorarım, bildiririm size de ..

    YanıtlaSil
  3. mavi kantaron aktarlarda çok rahat bulunabilen bir ürün hiç bu güne kadar neye yaradığını merak etmemmişitim.hemde gözlerimle yorgunluğa bağlı bu kadar problem yaşarken sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. Faydalı olabildimse ne mutlu bana! Aktarda daha ucuz olsa gerek. Ambalajı daha ufak olanları vardır. Oralarda ufacık ufacık paketlerde bir sürü yağ oluyor ya..

    YanıtlaSil
  5. bende sayenizde öğrenmiş oldum...kullanıcam

    YanıtlaSil
  6. göz morluğu arada bende de oluyor kapatıcısız olmuyor

    YanıtlaSil
  7. acaba ürünün markasını söyleyebilirmisiniz.istanbul dışındayım ve internetten sadece mavi kantaron yazarak bulamıyorum

    YanıtlaSil